NS publieksprijs 2013

 

De genomineerde boeken uit de NS publieksprijs 2013

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar 2013 noemen. Een comité van boekverkopers en bibliothecarissen kiest uit een groslijst van de meest populaire boeken van het afgelopen jaar zes boeken: de zes nominaties.

Je kunt als lezer stemmen op een van deze zes boeken of je kunt je stem uitbrengen op een boek naar vrije keuze. Voorwaarde voor een boek naar vrije keuze is dat het boek oorspronkelijk Nederlandstalig dient te zijn. De NS Publieksprijs 2013 voor het Nederlandse Boek wordt toegekend aan de titel die bij het publiek op de eerste plaats is geëindigd mits de titel ook voorkomt in de einduitslag van de Kernjury.

 

NS publieksprijs genomineerde boeken

per pagina

Tonen als: Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. De vergelding Quick view

  Hoe fataal kan het zijn om iets te verzwijgen?
  € 19,95

 2. Aan niemand vertellen Quick view

  € 19,95

 3. Reizen zonder John Quick view

  € 24,95

per pagina

Tonen als: Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren


Stemmen op NS publieksprijs 2013

Wanneer je mee wilt stemmen kan je meedingen om zeer leuke prijzen waaronder een jaar lang boeken...echt een jaar lang gratis lezen!. Maak van jouw favoriet boek uiteindelijk de winnaar en laat je stem dus achter. Voor je stem uit te brengen maak je keuze uit: Aan niemand vertellen, Reizen zonder John of De vergelding


Structureel op de hoogte blijven van nieuwe boeken? Volg ons dan online!
Nieuwsbrief
  Twitter  Facebook