Achter gesloten deuren

Het perfecte huwelijk? Of de perfecte leugen? Achter gesloten deuren houdt de lezer van begin tot eind geboeid. Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië!

€ 19,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Achter gesloten deuren lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. Achter gesloten deuren is de spannende thriller die iedereen leest!

 Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.  

Achter gesloten deuren houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland. Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië! 

Auteur B.A. Paris
Uitleverdatum 21 jan. 2017
Publicatiedatum 11 okt. 2016
ISBN 9789026336898
Druk 1
Uitvoering Paperback
Hoogte 215 mm
Breedte 135 mm
Dikte 31 mm
Imprint Ambo|Anthos
Uitgever Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatie status Verschenen of in herdruk
Soort aanbieding Nee

1 Artikel(en)

per pagina
  1. geen hoogvlieger Alexandra 06-10-2016
    Geef hier uw beoordeling

    Achter gesloten deuren… van te voren had ik er grote verwachtingen van, maar die zijn helaas niet waargemaakt. Het is geen slecht boek, het leest makkelijk en vrij vlot weg. En vooral in het begin is de onderhuidse spanning echt ontzettend goed beschreven.
    Maar vanaf het moment dat dingen duidelijk (of in ieder geval duidelijker) worden, viel de spanning voor mij weg. Thriller van het jaar zou ik dit boek dan ook niet willen noemen. Maar als je het niet met die insteek leest, zul je je er zeker een aantal uur prima mee kunnen vermaken.

1 Artikel(en)

per pagina

Deel uw ervaring met anderen

U werkt aan beoordeling: Achter gesloten deuren

Hoe waardeert u dit product?*
  1 2 3 4 5
Geef hier uw beoordeling
De reCaptha is verplicht