Game of Thrones-boeken


Gamer of Thrones (Het lied van ijs en vuur) is de absolute tv-hitserie en wordt in meer dan 65 landen uitgezonden. In Amerika keken gemiddeld 10 miljoen mensen per aflevering naar Game of Thrones. Daarmee is het de best bekeken HBO-serie ooit. Vanaf het tweede seizoen, dat in Amerika inmiddels is afgelopen, is een glansrol weggelegd voor onze eigen Carice van Houten. Ze speelt de rol van priesteres Melisandre.

Game of Thrones boeken

Om kennis te maken met de boeken van Game of Thrones, waarvan de Nederlandse vertaling Het lied van ijs en vuur is, is er een vriendelijk geprijsde paperback van het eerste deel Het Spel der Tronen leverbaar, met op het omslag het tv-seriebeeld. Dit boek beslaat het eerste seizoen Game of Thrones. De complete serie boeken blijft natuurlijk ook gebonden leverbaar.

Over de auteur George R.R. Martin

George R.R. Martin (1948) werd door Time uitgeroepen tot een van de invloedrijkste figuren van 2011. In 1996 verscheen het eerste deel van Het Lied van IJs en Vuur: Het Spel der Tronen. Inmiddels heeft hij alle belangrijke fantasy-prijzen op zijn naam staan, waaronder de Hugo Award en de Nebula Award. Martin schrijft ook mee aan het script van de tv-serie.

3=2 Actie

Bestel uit de onderstaande 7 titels 3 boeken en betaal er maar 2! Deze actie loopt van 15 oktober 2013 tot en met 14 januari 2014. Met 1 bestelling bespaar je zo 19,95 en ook nog eens 1,95 aan verzendkosten want vanaf 25 euro rekenen we op Boekenwereld.com geen verzendkosten. Snel gebruiken maken dus van deze actie!

7 artikel(en)

per pagina

Tonen als: Lijst  Foto-tabel 

Van laag naar hoog sorteren
 1. Het spel der tronen Quick view

  € 19,95

 2. De strijd der koningen Quick view

  € 19,95

 3. Een feestmaal voor kraaien Quick view

  € 19,95

 4. Een storm van zwaarden A Staal en sneeuw Quick view

  € 19,95

 5. Een storm van zwaarden B. Bloed en goud Quick view

  € 19,95

 6. Een dans met draken 2 Zwaarden tegen draken Quick view

  € 19,95

 7. Een dans met draken 1 Oude vetes, nieuwe strijd Quick view

  € 19,95

7 artikel(en)

per pagina

Tonen als: Lijst  Foto-tabel 

Van laag naar hoog sorteren