NS publieksprijs 2015

 

NS Publieksprijs - De genomineerde boeken van 2015

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar 2015 noemen. Een comité van boekverkopers en bibliothecarissen kiest uit een groslijst van de meest populaire boeken van het afgelopen jaar zes boeken: de zes nominaties.

Je kunt als lezer stemmen op een van deze zes boeken of je kunt je stem uitbrengen op een boek naar vrije keuze. Voorwaarde voor een boek naar vrije keuze is dat het boek oorspronkelijk Nederlandstalig dient te zijn. De NS Publieksprijs 2015 voor het Nederlandse Boek wordt toegekend aan de titel die bij het publiek op de eerste plaats is geëindigd mits de titel ook voorkomt in de einduitslag van de Kernjury.

 

NS publieksprijs genomineerde boeken

Gouden jaren Quick view Gouden jaren

Annegreet van Bergen
€ 12,50

Dit kan niet waar zijn Quick view Dit kan niet waar zijn

Joris Luyendijk
€ 19,99

Ik kom terug Quick view Ik kom terug

Adriaan van Dis
€ 12,50
 


Stemmen op NS publieksprijs 2015

Als je mee wilt stemmen, ding je mee naar leuke prijzen waaronder een jaar lang gratis boeken! Maak van jouw favoriete boek de winnaar; kies uit een van de volgende boeken en breng je stem uit: Dit kan niet waar zijn, Gouden jaren, Ik kom terug.


Constant op de hoogte blijven van nieuwe boeken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Twitter en Facebook!