Hier ben ik

Hier ben ik beschrijft drie tumultueuze weken uit het getroebleerde leven van een familie in het hedendaagse Washington D.C. Terwijl Jacob, Julia en hun drie zonen zich onontkoombaar geconfronteerd zien met het verschil tussen hun dromen en de werkelijkheid, zet een catastrofale aardbeving een pan-Arabische invasie van Israël in gang. De meest diepgravende, onderhoudende en nietsontziende roman tot nu toe van een auteur van wereldformaat.

€ 24,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Hier ben ik is de eerste roman in elf jaar tijd van Jonathan Safran Foer sinds het verschijnen van Extreem luid en ongelooflijk dichtbij. Het monumentale Hier ben ik is geschreven met de intensiteit, inventiviteit en urgentie die Foers twee eerdere romans zo geliefd maakten bij lezers en critici. Ook in zijn nieuwe roman deinst hij er niet voor terug om op hilarische wijze heilige huisjes omver te schoppen. Hier ben ik is de meest diepgravende, onderhoudende en nietsontziende roman tot nu toe van een auteur van wereldformaat.

Hoe vervullen we onze conflicterende taken als vader, echtgenoot en zoon; vrouw en moeder; kind en volwassene? Jood en Amerikaan? Hoe kunnen we onze eigen identiteit claimen als we zoveel aan anderen verschuldigd zijn? Dit zijn de essentiële vragen die Jonathan Safran Foer aan de orde stelt in zijn nieuwe roman.

Hier ben ik beschrijft drie tumultueuze weken uit het getroebleerde leven van een familie in het hedendaagse Washington D.C. Terwijl Jacob, Julia en hun drie zonen zich onontkoombaar geconfronteerd zien met het verschil tussen hun dromen en de werkelijkheid, zet een catastrofale aardbeving een pan-Arabische invasie van Israël in gang. De eigenlijke betekenis van het begrip ‘thuis’ staat ter discussie – evenals de fundamentele vraag hoeveel iemand in zijn leven kan verdragen. 

Auteur Jonathan Safran Foer
Uitleverdatum 8 sep. 2016
Publicatiedatum 6 sep. 2016
ISBN 9789041422873
Druk 1
Uitvoering Paperback
Hoogte 230 mm
Breedte 152 mm
Dikte 41 mm
Imprint Ambo|Anthos
Pagina's 576
Uitgever Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatie status Verschenen of in herdruk
Soort aanbieding Nee

Deel uw ervaring met anderen

U werkt aan beoordeling: Hier ben ik

Hoe waardeert u dit product?*
  1 2 3 4 5
Geef hier uw beoordeling
De reCaptha is verplicht