Het boek bij de gelijknamige BBC-serie Africa! Met een voorwoord van David Attenborough.
€ 29,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Oog in oog met het onbekende. Een unieke expeditie naar de meest extreme gebieden van dit mysterieuze continent. Nergens ter wereld is het ruiger, ongerepter, gevaarlijker - en tegelijkertijd ook adembenemend mooi - dan in dit mysterieuze continent. Dit prachtige boek vormt een spectaculaire reis door Afrika's vijf unieke gebieden: de Kalahari, de Savanne, Congo, Kaap de Goede Hoop en de Sahara.


Aanschouw nieuwe dieren en nieuw gedrag en leer Afrika van een andere kant kennen. Arenden die reusachtige vleermuizen vangen, apen die op antilopen jagen en een zenuwslopende giraffenstrijd, zijn slechts enkele voorbeelden van de spectaculaire verhalen en beelden uit het boek, waarmee de lezer uitgedaagd wordt om zijn ideeën over dit continent bij te stellen. Afrika is een prachtige reis door een uitgestrekt en zeer divers continent en een niet te missen aanvulling op de BBC-serie.


When it comes to natural history programmes, the achievements of David Attenborough and the BBC's Natural History Unit are in a class of their own - Daily Mail


Met een voorwoord van de legendarische David Attenborough. Inclusief een app met bewegende beelden die het boek tot leven brengen!

Auteur Michael Bright
Publicatiedatum 29 mei 2013
Subtitel oog in oog met het onbekende
ISBN 9789052109077
Druk 1
Hoogte 286 mm
Breedte 255 mm
Dikte 28 mm
Imprint Tirion Natuur
Pagina's Onbekend
Uitgever VBK Media
Publicatie status Verschenen of in herdruk
Soort aanbieding Nee