Huidpijn

€ 19,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Tijdelijk is Huidpijn verkrijgbaar als unieke Limited edition met roze op snee. 

Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN'erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar thrillers werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen en is bewerkt voor televisie, film en theater. Ze is door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs geëerd met de Meesterprijs voor haar gehele oeuvre.

Auteur Saskia Noort
Uitleverdatum 5 jul. 2016
Publicatiedatum 5 jul. 2016
ISBN 9789026331398
Druk 1
Uitvoering Paperback
Hoogte 215 mm
Breedte 135 mm
Dikte 25 mm
Imprint Ambo|Anthos
Pagina's 288
Uitgever Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatie status Verschenen of in herdruk
Soort aanbieding Nee

Deel uw ervaring met anderen

U werkt aan beoordeling: Huidpijn

Hoe waardeert u dit product?*
  1 2 3 4 5
Geef hier uw beoordeling
De reCaptha is verplicht