Veelgestelde vragen

1. Bestellen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Dit kan verschillen per bestelling. Normaliter worden de boeken binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Ik heb een product besteld en zou dat al in huis moeten hebben, maar ik heb nog niets ontvangen.
Controleer allereerst de volgende zaken:

  1. Sommige producten zijn tijdelijk niet leverbaar. Indien dat het geval is, wordt dat vermeld bij de productinformatie op de webshop.
  2. De webshop levert alleen producten uit nadat de betaling succesvol is ontvangen. Als je betaling gelukt is, heb je hierover een bevestiging per e-mail ontvangen.

Indien bovenstaande punten niet van toepassing zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen in de online boekwinkel?
Nee, je hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen. Ook zonder in te loggen kun je een bestelling plaatsen. Met een account gaat bestellen en betalen in de toekomst wel sneller en makkelijker! Bovendien kun je je bestelling volgen als je een account hebt.

Zijn de prijzen op de site met of zonder btw?
Alle prijzen van alle producten op Boekenwereld.com zijn inclusief btw.

Worden er extra kosten in rekening gebracht bij mijn bestelling?
Er worden geen extra kosten berekend bij je bestelling. Louter de verzendkosten worden berekend en zijn zichtbaar op de gegevenspagina voordat je je bestelling plaatst. Deze verzendkosten bedragen €1,95 voor alle verzendingen.

 

2. Betalen

Betaal ik veilig bij deze webshop?

Ja, Boekenwereld.com werkt samen met DocData om de betalingen veilig te laten verlopen.

Kan ik achteraf betalen?

Ja, bij een betaling met credit card wordt je credit card pas belast nadat je je bestelling in huis hebt.

 

3. Ruilen/retourneren

Kan ik een bestelling zonder kosten retourneren?
Je kan alle bij Boekenwereld.com gekochte artikelen zonder opgave van redenen kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Retourzendingen moeten altijd compleet, onbeschadigd, niet gebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Wanneer je binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen gebruik maakt van het retourrecht, wordt de koopovereenkomst nietig en worden de reeds gedane betalingen na de terugname van de geleverde artikelen binnen 14 dagen terugbetaald. Deze termijn start op het moment dat je het artikel terugstuurt, of aangeeft terug te gaan sturen.

 

4. Overige vragen

Ik kan het product van mijn keuze niet meer vinden in deze online boekwinkel?
Als je het product van jouw keuze niet meer in de webshop ziet staan, en je deze ook niet kunt vinden middels de zoekmachine, kan het zijn dat het product definitief is uitverkocht. Wanneer een product definitief uitverkocht is, wordt deze verwijderd uit ons assortiment.

 

5. Staat jouw vraag hier niet bij?

Mocht je vraag niet beantwoord zijn dan verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088 800 2050 of schriftelijk door een e-mail te sturen naar klantenservice@boekenwereld.com.