Veelgestelde vragen

Bestellen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Dit kan verschillen per bestelling. Normaliter worden de boeken binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Ik heb een produkt besteld en zou dat al in huis moeten hebben, maar ik heb nog niets ontvangen. 
Controleer allereerst de volgende zaken:

  1. Sommige produkten zijn tijdelijk niet leverbaar. Indien dat het geval is, wordt dat vermeld bij de produktinformatie op onze webshop.
  2. De Boekenwereld Webwinkel levert alleen produkten uit nadat de betaling succesvol is ontvangen. Als je betaling gelukt is, heb je hierover een bevestiging per e-mail ontvangen.

Indien bovenstaande punten niet van toepassing zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen in de webwinkel?
Nee, je hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen. Ook zonder in te loggen kun je een bestelling plaatsen. Met een account gaat bestellen en betalen in de toekomst wel sneller en makkelijker! Bovendien kun je je bestelling volgen als je een account hebt.

Zijn de prijzen op de site met of zonder BTW?
Alle prijzen van alle producten op Boekenwereld.com zijn inclusief BTW 

Worden er extra kosten in rekening gebracht bij mijn bestelling?
Er worden geen extra kosten berekend bij uw bestelling. Louter de verzendkosten worden berekend en zijn zichtbaar op de gegevens pagina voordat u uw bestelling plaatst. Deze verzendkosten bedragen €1,95 voor alle verzendingen. 

Betalen

Betaal ik veilig bij deze webshop?

Ja, de Boekenwereld.com werkt samen met DocData om de betalingen veilig te laten verlopen.

Kan ik achteraf betalen?

Ja. Bij een betaling met creditcard wordt uw creditcard pas belast nadat u uw bestelling in huis heeft. 

Ruilen/retourneren

Kan ik een bestelling zonder kosten retourneren? 
U kunt alle bij de webshop van de Boekenwereld.com gekochte artikelen zonder opgave van redenen kosteloos retourneren binnen zeven dagen na ontvangst. Ook kunt u gekochte producten uitproberen. Retourzendingen moeten altijd compleet, onbeschadigd, niet gebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Wanneer u binnen zeven dagen na ontvangst van de artikelen gebruik maakt van het retourrecht, wordt de koopovereenkomst nietig en worden de reeds gedane betalingen na de terugname van de geleverde artikelen binnen 14 dagen terugbetaald. Deze termijn start op het moment dat u het artikel terugstuurt, of aangeeft terug te gaan sturen. 

Overig

Ik kan het produkt van mijn keuze niet meer vinden in deze webshop. 
Als je het produkt van jouw keuze niet meer in de webshop ziet staan, en je deze ook niet kunt vinden middels de zoekmachine, kan het zijn dat het produkt definitief is uitverkocht. Wanneer een produkt definitief uitverkocht is, wordt deze verwijderd uit de webshop.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Neem dan contact op met onze klanten service door telefonisch contact op te nemen via 088 800 2050, via ons contactformulier of schriftelijk via:

KCC VBK Media
t.n.v. Boekenwereld.com
Postbus 13288
3507 LG Utrecht