dwarsligger® nr. 149

'Fans van thrillers van Mo Hayder, Kathy Reichs of Stieg Larsson kunnen rekenen op Zoran Drvenkar… Een complex plot dat je tot op het laatste moment in onzekerheid laat.' – Der Spiegel

'Een van de beste thrillers van het jaar.' – Humo

'Je wordt vanaf de eerste pagina meegesleurd. Een thriller van absolute topklasse.' – WDR

€ 12,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Vier jonge mensen in Berlijn bedenken een briljant plan om veel geld te verdienen: SORRY, een agentschap dat excuses aanbiedt namens personen en bedrijven die zelf de confrontatie schuwen. Het blijkt al snel een zeer succesvolle formule: steeds meer mensen maken van hun professionele diensten gebruik om hun geweten te verlichten.


Tot ze op een dag naar een appartement worden gestuurd om verontschuldigingen aan te bieden aan een vrouw die op ijzingwekkende wijze om het leven is gebracht. Hun opdrachtgever laat het hier niet bij: ze moeten de vrouw ook begraven. Het is het begin van een nachtmerrie waarbij het viertal als schaakfiguren op een spoor van gruwelijkheid wordt gezet, waar van vergeving, of van een zwart-witte tegenstelling tussen daders en slachtoffers, geen sprake is.


Sorry! werd door kritiek en lezers verwelkomd als de beste thriller sinds jaren. Het valt niet alleen op door zijn vernuftige plot en adembenemende suspense, maar ook door de serieuze maatschappelijke thema's die worden aangeboord. Het boek haalde meteen na verschijning de prestigieuze Krimi-Welt-Bestenliste.


Over Zoran Drvenkar


Zoran Drvenkar (1967) werd geboren in Kroatië en groeide op in Berlijn. Hij schreef diverse jeugdboeken en filmscenario’s voor hij doorbrak als thrillerauteur.

Auteur Zoran Drvenkar
Publicatiedatum 15 dec. 2011
ISBN 9789049801458
Druk 5
Hoogte 118 mm
Breedte 81 mm
Dikte 15 mm
Serie Dwarsligger
Imprint Dwarsligger
Pagina's 693
Uitgever Uitgeverij Dwarsligger®
Publicatie status Verschenen of in herdruk
Soort aanbieding Nee
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Vergelding Vergelding

€ 12,50