Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789012408462_front_cover
1 / 1

Rechtspraak intellectuele eigendom 2023-2024 (Paperback)

Rechtspraak Intellectuele Eigendom geeft een ruime selectie uit de relevante rechtspraak op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht in ruime zin

57,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Rechtspraak Intellectuele Eigendom geeft een ruime selectie uit de relevante rechtspraak op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht in ruime zin. De bundel bevat met name beslissingen van het Europese Hof van Justitie en de Nederlandse Hoge Raad. Voorts is nagenoeg iedere uitspraak voorzien van een bondig commentaar met verwijzingen naar andere rechtspraak en literatuur. De lezer is zodoende direct op de hoogte van de informatie die over het desbetreffende onderwerp is verschenen.

Rechtspraak Intellectuele Eigendom is bij uitstek geschikt voor het universitaire onderwijs in de bachelor- en masterfase: voor de docent én voor de (gevorderde) student die zich toelegt op de bestudering van het intellectuele-eigendomsrecht. Daarnaast biedt het advocaten en bedrijfsjuristen een beknopt en nuttig overzicht van de rechtspraak en literatuur waarmee zij in de praktijk vaak te maken hebben.

Rechtspraak Intellectuele Eigendom staat onder redactie van:

- Prof. mr. dr. P.H. Blok, Universiteit Utrecht;

- Prof. mr. dr. P.G.A. Geerts, Rijkuniversiteit Groningen;

- Prof. mr. A.A. Quaedvlieg, Radboud Universiteit Nijmegen.

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijSdu B.V.
  • ImprintSdu

Reviews

Rechtspraak intellectuele eigendom 2023-2024 (Paperback)
Schrijf als eerste een review!