De Cock en de wortel van het kwaad (Paperback)

Bij De Gouden Harten, een Amsterdamse club die geld inzamelt voor goede doelen, wordt een voormalig lid vermoord aangetroffen. De Cock stuit op een zaak vol geheime en smerige zaakjes.

€ 12,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De Cock en de wortel van het kwaad

De jonge Gabriëlle komt op bureau Warmoesstraat haar broer Jean-Baptise als vermist opgeven. Haar vriend kent Jean-Baptiste uit de tijd dat ze beiden lid waren van de Gouden Harten, een club die geld inzamelt voor goede doelen. Er zijn vreemde elementen in de club geslopen, er is ook sprake van chantage en fraude.

De Cock, met ceeooceekaa, en Vledder besluiten polshoogte te nemen in het clubhuis. Daar heeft het noodlot echter toegeslagen. De rechercheurs treffen er het lijk aan van Jean-Baptiste. Een stiletto steekt tussen zijn schouderbladen omhoog en in zijn rechterhand ligt een klein rood hartje.

Vledder ontdekt dat de vermoorde man vijfhonderdduizend euro op zijn bankrekening heeft staan en dat er reeksen foto's van naakte jongens op zijn computer zijn opgeslagen... Helaas is Jean-Baptiste niet het enige slachtoffer in de almaar uitdijende zaak. De Cock en Vledder worden nogmaals bij een sterk gelijkende moord geroepen. Een smerige zaak, die zo snel mogelijk opgelost moet worden.

In een poging duidelijkheid te krijgen, spreekt De Cock de leden van de Gouden Harten toe - en met effect. Al is De Cock een digibeet, door zijn scherpe geest doet hij een ontdekking die uiteindelijk tot de oplossing leidt.

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Appie (A.C.) Baantjer
Pagina's 143
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026122514
Verschijningsdatum 14 mei 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen