De Cock en een recept voor moord (E-book)

E-books kunnen alleen worden gelezen op uw computer, mobiel, tablet of daarvoor geschikte e-readers.

Een ingewikkelde zaak voor De Cock wanneer er meerdere directeuren van twee concurrerende Amsterdamse modehuizen vermoord worden aangetroffen. De Cock moet een gevaarlijke troef uitspelen…

€ 7,99
Gemakkelijk downloadbaar
Thuiswinkel waarborgGeen verzendkosten op e-booksVeilig bestellen en afrekenen
De Cock en een recept voor moord
Deel 67 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en een recept voor moord', met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock en Vledder zijn op weg naar de manager van modehuis Gerbrandsen, die hen dringend om een gesprek had verzocht. Hij vertelt dat een concurrerend bedrijf, Verbruggen, bedreigingen en negatieve berichten verspreidt. Wanneer De Cock en Vledder een bezoekje brengen aan directeur Verbruggen, treffen ze hem dood aan, met een briefje op zijn revers. Nog voor ze het bureau hebben kunnen verwittigen, komt de aantrekkelijke Mathilde binnen. Ze schrikt vreselijk, maar slaat de dode man vol in het gezicht!

Dezelfde dag nog meldt Rudolf Gerbrandsen zich bij het bureau: hij heeft de moord gepleegd. Spoedig daarna wordt een mededirecteur dood gevonden, ook bij hem is een briefje op zijn revers gespeld... Onderzoek wijst uit dat Mathilde een relatie had met Verbruggen, maar ook met de mededirecteur. Heeft zij met de moord te maken? Of hield Verbruggen de fusie tegen waarover gefluisterd werd? …

A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Appie (A.C.) Baantjer
Pagina's 144
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering E-book
Bestandstype ePub2
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026124464
Verschijningsdatum 15 okt. 2009
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen