De Cock en moord in triplo (E-book)

E-books kunnen alleen worden gelezen op uw computer, mobiel, tablet of daarvoor geschikte e-readers.

Arendje meldt bij bureau Warmoesstraat de vermissing van haar man. Als deze even later dood wordt gevonden en vervolgens ook de minnaar van Arendje, gaat De Cock twijfelen aan het alibi van de vrouw.

€ 7,99
Gemakkelijk downloadbaar
Thuiswinkel waarborgGeen verzendkosten op e-booksVeilig bestellen en afrekenen
De Cock en moord in triplo
Deel 66 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in triplo’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

In een rode regencape stuift de uiterst aantrekkelijke Arendje van Nijmegen de recherchekamer van bureau Warmoesstraat binnen. Sinds haar echtgenoot met een buurman ging tennissen, is er niets meer van hem vernomen. Arendje vreest dat hij niet meer leeft. Heeft zij daar reden toe? Is er een ander in het spel, vraagt de ervaren rechercheur De Cock, met ceeooceekaa. Of heeft zij zelf misschien een aanbidder die in Richard een hinderpaal ziet?

De vrouw is nog niet weg, of de wachtcommandant meldt dat er een dode man is gevonden: in een fauteuil, slechts gekleed in een krappe badjas. Het is de vermiste echtgenoot van Arendje.Kort daarop wordt Eric van Groesbeek dood gevonden, de man van wie Arendje zegt zielsveel te houden. Toeval? Daar gelooft De Cock niet meer in. Arendje lijkt een fatale vrouw te zijn. De Cock en Vledder gaan ontdekken wat ‘zielsveel’ voor haar betekent…

A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Appie (A.C.) Baantjer
Pagina's 139
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering E-book
Bestandstype ePub2
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026124457
Verschijningsdatum 15 okt. 2009
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen