Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789012406994_front_cover
1 / 2

Wegwijsserie - Wegwijs in de BTW (Paperback)

Editie 2021

A. van Dongen, G.J. van Slooten, M.W.C. Soltysik | Nederlands | 786 pagina's
€ 87,10

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

In Wegwijs in de btw wordt de btw op een heldere en toegankelijke manier beschreven. Het boek is uitstekend geschikt als studieboek voor de fiscaal-juridische opleidingen aan universiteiten, hogescholen met de opleiding of het vak fiscaal recht en daarmee vergelijkbare opleidingen. In het boek wordt in ruime mate verwezen naar wetgeving, rechtspraak en beleidsbesluiten. De stof wordt in veel gevallen verlevendigd met (cijfer)voorbeelden. Juist hierdoor is Wegwijs in de btw tevens geschikt voor belastingadviseurs, advocaten en accountants die in de praktijk met btw te maken hebben.

Mr. dr. A. van Dongen (1968) studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is raadsheer bij het Gerechtshof Den Haag en rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Noord-Holland

Mr. G.J. van Slooten (1968) is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de studierichting kostprijsverhogende belastingen. Hij is thans werkzaam bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. waar hij zich onder meer bezighoudt met procedures op het terrein van btw bij invoer.

Mr. M.W.C. Soltysik (1978) is afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Tevens heeft hij de Post-Master Indirecte Belastingen gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is thans werkzaam als btw-adviseur bij BTW Nederland. Tevens is hij rechter-plaatsvervanger bij Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)A. van Dongen, G.J. van Slooten, M.W.C. Soltysik
  • UitgeverijSdu B.V.
  • ImprintSdu Uitgevers

Reviews

Wegwijs in de BTW (Paperback)
Schrijf als eerste een review!