Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464814293_front_cover
1 / 2

Het kookboek van Mama's Koelkast (Hardback)

Ode aan onze moeders en hun keukens

Aaliyah Bochhah, Pay-Uun Hiu | Nederlands | 288 pagina's
34,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het Mama’s Koelkast Kookboek is een boek om uit te koken en een boek om in te lezen. Het is een boek waarin verre keukens elkaar vinden in een mix van eetculturen onder een Nederlands dak.

Wie eten bestelt bij Mama’s Koelkast, krijgt nooit een bordje-zomaar-wat. Al tien jaar brengt catering- en leerbedrijf Mama’s Koelkast moeders samen die ervan dromen een eigen bedrijf op te zetten, met het eten uit hun cultuur en traditie.

Maar wie zijn die moeders? Hoe maken zij ieder op hun eigen manier hun dromen waar? In dit boek vertellen tien mama’s van Mama’s Koelkast hun levensverhalen en geven ze hun dierbaarste recepten, met gerechten van Marokko tot China en van Letland tot Suriname.

Laat je meenemen in hun keukens, het hart van hun familie en cultuur. Geniet van de gerechten van deze wereldmama’s. Proef, ruik en voel hun eten. Kook hun recepten en dans mee op hun playlist.

Heb je geen zin om zelf te koken, of ben je toevallig in de buurt? Dan ben je natuurlijk welkom in de winkel van Mama’s Koelkast in de Amsterdamse Jordaan.

Liefs, Mama

Besaha - chehia tayba - labu apetiti - selamat makan - maan maan sik - hai ishwar, es bhojan ke liye tera dhanyawad - eet smakelijk - afiyet olsun - bom apetite - nyan switi!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Aaliyah Bochhah, Pay-Uun Hiu
  • FotograafMariët Mons
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintMama's Koelkast B.V.

Reviews

Het kookboek van Mama's Koelkast (Hardback)
Schrijf als eerste een review!