Mijn broer en ik (Paperback)

Abdelkader Benali
€ 4,95
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Mijn broer en ik
Het is de warmste dag van de zomervakantie. Amira vindt het een perfecte dag om naar het zwembad te gaan. Ze wil dat haar broer Adam eindelijk een keer meegaat, om samen plezier te maken. Maar Adam zegt dat hij niet tegen chloorwater kan. Dat de hitte niet goed voor hem is. En dat hij naar de dokter moet voor alweer een controleafspraak. Smoesjes, vindt Amira, en het lukt haar Adam mee te krijgen.
Adam vindt het leuk in het zwembad. Hij maakt zelfs een bommetje om indruk te maken op een meisje van school. Maar dan begint Adam zich vreemd te gedragen. Hij slaat wartaal uit en praat over een systeem dat van slag is. Wat is er met Amira’s broer aan de hand?

Mijn broer en ik is het eerste filosofische kinderboek van de Maand van de Filosofie. Abdelkader Benali schreef een spannend verhaal dat aan het denken zet. Wat is in deze tijd van techniek en robots nog het verschil tussen echt en onecht?
Mijn broer en ik (Paperback) Auteur Abdelkader Benali
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Abdelkader Benali
Pagina's 80
Druk 1
Imprint Querido
Uitvoering Paperback
Publisher name Singel Uitgevers
ISBN 9789045122922
Verschijningsdatum 5 mrt. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen