Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Fietsen langs het Pieterpad (Paperback)

Van Pieterburen naar de Pietersberg (of omgekeerd)

Fiets in 16 etappes langs het Pieterpad van Pieterburen naar de Pietersberg (of omgekeerd). Een handzame gids met 16 uitneembare kaarten en beschrijvingen van bezienswaardigheden onderweg.

Ad Snelderwaard | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
€ 21,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Ook als toerfietser ken je natuurlijk het Pieterpad. De 500 kilometer lange noord-zuidroute tussen Pieterburen en de Sint Pietersberg, die wandelliefhebbers ertoe aanzet om het Groningse vlakke land te doorkruisen, langs Maas- en Vechtoevers te struinen, Sallandse en Limburgse heuvels te beklimmen en zich de blaren te lopen in het Achterhoekse coulisselandschap.

'Kan dat niet gewoon op de fiets?' denk je dan. Met dit boekje in je handen zie je: het kan. Het Pieterpad precies nafietsen, dat gaat niet, want je mag niet overal rijden. Maar dit is een schitterende fietstocht dicht erlangs, door datzelfde afwisselende landschap aan onze oostgrens.

Onze route volgt vaak bewegwijzerde knooppuntroutes, maar soms ook verrassende, verscholen paadjes en je kunt hem in beide richtingen fietsen. We beschrijven 16 deeltrajecten, elk met een fietskaart waarop ook logeeradressen en de oorspronkelijke wandelroute staan aangegeven. Per traject lees je wat de auteurs onderweg hebben meegemaakt en vooral wat voor moois je niet mag missen.

* De knooppuntenroute met gps

* Van Pieterburen naar de Pietersberg

* Van de Pietersberg naar Pieterburen

* Met 16 uitneembare kaarten

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ad Snelderwaard
  • UitgeverijElmar B.V., Uitgeverij
  • ImprintElmar B.V., Uitgeverij

Reviews

Fietsen langs het Pieterpad (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Ik heb het Pieterpad gefietst o.b.v. dit boek. Prachtige route! De beschrijvingen zijn zinvol om te lezen, de kaartjes zijn handig om te gebruiken. De fietsknooppunten zijn goed aangegeven.

Harry op 16 jun 2023