Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789026165344_front_cover
1 / 2

Meer dan collega's 1 - Stille liefde (E-book)

Boek 1 in de ‘Meer dan collega’s’-serie. Arthur werkt als data-analist voor een geheime dienst. Als hij valt voor collega Martin, blijkt hun kantoor niet de makkelijkste plek voor een relatie...

Ada Maria Soto | Nederlands | 117 pagina's
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Arthur Drams werkt téchnisch gezien voor een geheime dienst, maar het enige wat hij doet is achter zijn bureau rapporten schrijven die niemand leest. Op kantoor is hij zo goed als onzichtbaar. Na de zoveelste keer dat zelfs zijn leidinggevende zich zijn naam nauwelijks herinnert, krijgt hij de suggestie om ‘vrienden te maken’ met zijn collega’s.

Arthur krijgt meteen flashbacks naar zijn schooltijd: zijn pogingen om vriendelijk te zijn komen ongemakkelijk en creepy over, en niemand wil tijdens de lunch bij hem aan tafel zitten. Als wanhoopspoging besluit hij vriendschap te sluiten met ‘de Alien’, oftewel mede-analist Martin Grove, bekend om zijn aparte eetgewoonten, ongebruikelijke boekenkeuzes en het feit dat niemand hem ooit op enige sociale interactie heeft kunnen betrappen. Arthur begint zijn campagne met een kort, en verrassend interessant, gesprek over sociologieboeken, en zet daarna in op zelfgemaakte maaltijden om Martin uit zijn schulp te lokken.

Maar net als Arthur het idee krijgt dat hij en Martin meer zouden kunnen zijn dan alleen collega’s, blijkt dat Martin toch iets meer een ‘echte’ geheim agent is dan hijzelf, en opeens is zijn hart niet het enige dat in gevaar is…

'Stille liefde' is een novelle (40.000 woorden/144 blz.) en het eerste boek in de ‘Meer dan collega’s’-serie van Ada Maria Soto. Het verhaal van Arthur en Martin gaat verder in het tweede en laatste boek 'Stille nachten'.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ada Maria Soto
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Stille liefde (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Meer dan collega's

isbn-9789026165443_front_cover
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)