Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492421913_front_cover
1 / 1

Het Boek Hermus (Paperback)

de code van Judas Iskarioth

Adriaan Noordergraaf | Nederlands | 160 pagina's
16,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Na een turbulent begin van haar studie theologie raakt Mirjam Hermus door drank en drugs in de problemen. Het komt zo ver, dat ze zich genoodzaakt ziet terug te keren naar haar ouderlijk huis. Tijdens een hevig onweer vóór een kerk verdwijnt ze in het niets. Dit wordt per ongeluk gefotografeerd en gepubliceerd in de media. Daardoor verandert het hele gebied rond de kerk in een bedevaartplek, omdat men er vanuit gaat dat er een verschijning heeft plaats gevonden.

Waar is ze gebleven? Mirjam komt terecht in het jaar dertig, in de stad Jericho. Ze beleeft een duizelingwekkend avontuur en wordt begeleid door een stem die zij alleen in haar hoofd hoort. Ze komt erachter dat veel dingen anders zijn, niet zoals die in de bijbel worden beschreven. Zo maakt ze kennis met Judas Iskarioth, Judas de messentrekker. Ook zijn verhaal luidt anders dan de gevestigde interpretatie.

En wat doen al die mensen later vóór die kerk? Er gebeuren vreemde dingen bij de Onze-Lieve-Vrouw-Ten-Hemelopnemingskerk. De verering van Maria neemt absurde vormen aan. Die worden versterkt door spontaan optredende genezingen. En dan… na vijf dagen… keert Mirjam terug. Het Boek Hermus is een verhaal waar heden, verleden en toekomst samenkomen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Adriaan Noordergraaf
  • UitgeverijVan Warven Produkties
  • ImprintUitgeverij Van Warven

Reviews

Het Boek Hermus (Paperback)
Schrijf als eerste een review!