Struikelblokken (Paperback)

Pieter Siebesma , Age Romkes
Speciale prijs € 7,99 Normale prijs € 10,99
Direct leverbaar
Let op! deze aanbieding geldt nog 00 dagen, 00 uur, 00 minuten en 00 seconden
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Struikelblokken
Bijbelstudies over lastige teksten

Struikelblokken van Age Romkes en Pieter Siebesma (De Bijbel voor iedereen) is een bijbelstudieboek over lastige teksten uit de Bijbel. De Bijbel is niet altijd eenvoudig te begrijpen. Vooral de zogenaamde struikelteksten, de lastige bijbelgedeelten, kunnen hoofdbrekens en eindeloze discussies opleveren. Maar als je het goed aanpakt en je niet te snel uit het veld laat staan, kun je de boodschap van lastige teksten meestal wel achterhalen. Dit boek helpt daarbij. Acht teksten uit het Oude Testament worden in een uitgewerkte bijbelstudie uitgelegd. Daarna volgt telkens aanzet tot een zelfstudie over een vergelijkbare tekst uit het Nieuwe Testament. Al doende krijg je handvatten voor zinvolle en vruchtbare bijbelstudie van moeilijke teksten.

Een uitstekend boek voor bijbelkringen die diepgang zoeken.

Beide auteurs waren verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede. Age Romkes doceerde tot 2016 Nieuwe Testament, Hermeneutiek en Bijbelstudievaardigheden. Pieter Siebesma doceerde tot 2018 Hebreeuws, Oude Testament en wereldreligies. Eerder schrijven ze De Bijbel voor iedereen.

Auteur Pieter Siebesma Auteur Age Romkes
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Pieter Siebesma, Age Romkes
Pagina's 112
Druk 1
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789023953135
Verschijningsdatum 11 sep. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen