Bullet journals

Bullet journals
Tips

Op zoek naar een bullet journal? Of naar ideeën voor hoe je jouw bullet journal tot een succes maakt? Bekijk hier ons assortiment! Met welk boek ga jij aan de slag? Advies nodig? Bekijk dan onze tips!

Onze bullet journals

Over bullet journals en tips

Een bullet journal is een leeg notitieboek met pagina’s met stippen. Door deze op een creatieve manier te vullen met bijvoorbeeld to-do’s, lijstjes met dingen waarvoor je dankbaar bent, afspraken en maandelijkse doelen, maak je je leven overzichtelijker en creëer je meer rust en ruimte in je hoofd. Er bestaan bullet journals die helemaal leeg zijn, maar er zijn er ook met bijvoorbeeld voorbeeldpagina’s ter inspiratie, inspirerende quotes en uitleg. Op de overzichtspagina hebben we onze bullet journals en handboeken over bullet journaling voor je verzameld.

Geen idee wat te kiezen?

  • Het Inspirerend Leven Bullet Journal is een perfect boek om je creatief op uit te leven. 
  • Tips en inspiratie nodig om jouw bullet journal om te toveren tot een prachtig, georganiseerd en fijn document? Dan adviseren wij het handboek Bullet journaling doe je zo.
  • In het PUUR! Bullet journal vind je praktische uitleg, mooie quotes en veel voorbedrukte pagina’s om zelf in te vullen. Ook staan er in dit bullet journal leuke voorbeeldpagina's ter inspiratie.

Items 16-30 van 50

per pagina
Oplopend sorteren

Items 16-30 van 50

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen