Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ajax in crisis (Paperback)

Het onthullende verhaal

Het onthullende verhaal over de crisis bij Ajax van binnenuit verteld.

Menno de Galan | Nederlands | 144 pagina's
Kies je product:
14,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Breaking news op 7 februari 2022: Marc Overmars per direct weg bij Ajax wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het veroorzaakt een dreun bij Ajax die zijn weerga niet kent.

Met het vertrek van Overmars en daarna trainer Erik ten Hag en de dragende spelers Daley Blind en Dušan Tadic komt een einde aan een zeer succesvolle periode. Het werpt de club niet alleen in een bestuurlijke chaos, Ajax beleeft in 2023 de slechtste seizoenstart in bijna zestig jaar.

In 'Ajax in crisis' beschrijft Menno de Galan de implosie van Ajax van binnenuit. Hij sprak uitgebreid met een insider en diverse andere bronnen over het vertrek van Overmars en de daaropvolgende gebeurtenissen, zoals het interne onderzoek naar het gedrag van Overmars, de verrassende komst en het snelle vertrek van technisch directeur Sven Mislintat en de rol van algemeen directeur Edwin van der Sar.

In 'Ajax in crisis' geeft Menno de Galan een ontluisterende inkijk in de bestuurlijke en sportieve neergang van een topclub.

De pers over 'Ajax in crisis':

''Ajax in crisis' is een fascinerend verslag van de neergang van een topclub.' - de Volkskrant

'Menno de Galan schetst op overtuigende wijze de teloorgang van Ajax in de afgelopen jaren. 'Ajax in crisis' leest als een trein. Niet alleen is het spannend, door het citeren van hoofdrolspelers lijkt het alsof de lezer dicht op het veld zit.' - Het Parool

''Ajax in crisis' schetst een ontluisterend beeld.' - Trouw

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Menno de Galan
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAlfabet uitgevers

Reviews

Ajax in crisis (Paperback)
Schrijf als eerste een review!