Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491536137_front_cover
1 / 2

Heerenveen in de aanval (Paperback)

portretten van 25 topschutters in het pompebledenshirt

Albert van Keimpema | Nederlands | 248 pagina's
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Heerenveen in de aanval beschrijft de roemrijke spitsenhistorie van Heerenveen. In dit boek zijn portretten opgetekend van de 25 beste en meest productieve midvoors. In woord, maar ook met veel uniek beeld.

Heerenveen heeft een neus voor talentvolle aanvallers. Vroeger kwamen die uit de eigen regio, later uit het hele land en sinds de jaren negentig ook uit Midden- en Noord-Europa. De provincieclub dankt een groot deel van het succes aan de topschutters. Deze portrettenserie geeft bovendien een goed en overzichtelijk beeld van de ontwikkeling van het voetbal en de club sinds 1937, het jaar waarin Heerenveen naar het hoogste niveau promoveerde.

Met: Henny Jonkman, Abe Lenstra, Marten Brandsma, Germ Hofma, Cees Groot, Sikke Venema, Thomas Haan, Kees Kist, Johan Toonstra, Eddy Bosman, Jan de Jonge, Rodion Camataru, Erik Tammer, Erik Regtop, Jon Dahl Tomasson, Ruud van Nistelrooy, Anthony Lurling, Marcus Allbäck, Georgios Samaras, Gerald Sibon, Klaas-Jan Huntelaar, Afonso Alves, Miralem Sulejmani, Bas Dost en Alfred Finnbogason.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Albert van Keimpema
  • UitgeverijLouise, Uitgeverij

Reviews

Heerenveen in de aanval (Paperback)
Schrijf als eerste een review!