Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Doe jezelf niet tekort (Paperback)

Ontrafel je onbewuste levensplan met Transactionele Analyse (TA)

Bevrijd jezelf van je patronen scripts die je leven bepalen met de handvatten die de Transactionele Analyse je aanbiedt. Almut Schmale Riedel helpt je in Doe jezelf niet tekort op weg.

Almut Schmale-Riedel | Nederlands | 272 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Al vroeg in je leven creëer je allerlei overtuigingen over bijvoorbeeld hoe je bent, hoe je hoort te leven en hoe anderen naar je kijken, laat Almut Schmale-Riedel in Doe jezelf niet tekort zien.

Je gaat geloven in gedachten als: ‘Ik ben toch niet zo belangrijk’, ’Het is mijn schuld’ of ‘Ik ben te dom’. Uit zulke ogenschijnlijk onbeduidende zinnetjes ontwikkel je onbewuste levensplannen, ook wel levensscripts genoemd. Ze brengen je vaak niets, je wordt erdoor geleefd en hun onrealistische en beperkende inhoud staan een authentiek leven in de weg.

Transactionele Analyse (TA) is een methode voor persoonlijke ontwikkeling met als doel een autonoom vormgegeven, voor jou succesvol leven. Op basis van deze theorie analyseert Almut Schmale-Riedel in Doe jezelf niet tekort de meest voorkomende levensscripts en hun effecten. Ze geeft je inzicht in jouw patronen en scripts, laat zien dat je ze misschien ook nodig had als overlevingsstrategie en leert je ze los te laten. Hierna kun je bevrijd, verlicht en gericht verder met je leven.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Almut Schmale-Riedel
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Doe jezelf niet tekort (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Speekt aan, Goed leesbaar. Door de opbouw in het boek en de vele voorbeelden, wordt je uitgenodigd om verder te lezen en na te denken over hoe het voor jouw werkt, en wat je kunt doen om los te laten.

Ellen Bangma op 8 jan 2024

Een enorm helder, leerzaam en toegankelijk boek. In het eerste deel onderzoek je de scripts die je hebt ontwikkeld. In het tweede deel pak je ze aan en laat je ze los. Super inspirerend en leerzaam!

Kim Coenen op 26 dec 2023