De kunst van het observeren (Paperback)

Een onmisbaar boek voor mensen die betere keuzes in hun dagelijks leven willen maken

'****' – AD

Amy E. Herman
€ 28,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De kunst van het observeren
scherper denken door aandachtig kijken

Ieder van ons mist soms essentiële informatie: van het hoofd van de veiligheidsdiensten tot een student geneeskunde, niemand is ervan gevrijwaard. Eén detail over het hoofd zien of één woord verkeerd interpreteren heeft direct gevolgen voor hoe we ons werk doen, hoe we met anderen omgaan en hoe we onze kansen en bedreigingen inschatten. Iedereen kent inmiddels het beroemde voorbeeld van de gorilla die door het beeld loopt en die je in eerste instantie niet opmerkt. Hoe is dat mogelijk?

Amy Herman ontwikkelde de succesvolle training ‘The Art of Perception’ voor beroepsgroepen waarvoor goed observeren essentieel is. Deze training vormt de basis van dit boek, waarin ze ons leert nauwkeuriger waar te nemen en effectiever te communiceren. Kunst kijken is haar uitgangspunt. Samen met de lezer bestudeert en analyseert ze verschillende kunstvoorwerpen. Door het schilderij Waterlelies van Claude Monet te bekijken kun je je bedrijf miljoenen besparen en door Automaat van Edward Hopper te bestuderen kun je de dief van je portemonnee identificeren. Door aandachtiger te kijken leer je je gedachten te ordenen, strategisch en kritisch te denken, betere besluiten te nemen en empathischer te zijn.

De kunst van het observeren (Paperback) Auteur Amy E. Herman
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Amy E. Herman
Pagina's 336
Druk 1
Imprint Atlas Contact
Uitvoering Paperback
Publisher name Atlas-Contact
ISBN 9789045028309
Verschijningsdatum 8 feb. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen