Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461933584_front_cover
1 / 1

Overleef de depressie (Paperback)

het schudden is begonnen

In september 2008, direct na het begin van de kredietcrisis schreef Andrew in zijn mailing: "De depressie is begonnen".

Dit verhelderende boek bespreekt wat we moeten verwachten, hoe we kunnen overleven en wat God over de komende periode heeft gezegd.

Andrew Strom | Nederlands | 91 pagina's
15,37

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Andrew Strom is oprichter van RevivalSchool.com en de Revival List. Jarenlang heeft hij gewaarschuwd voor een komende economische crash in de VS. Maar in november 2007, terwijl hij in Wisconsin preekte, leidde God hem verder:"Ik hoorde mezelf een datum op de komende depressie plakken, iets wat ik nooit eerder had gedaan (of overwogen had om te doen). Ik hoorde mezelf verklaren dat Amerika binnen zes maanden in een recessie zou zitten, en dat de depressie binnen 12 maanden zou beginnen."

Amper tien maanden later kwam de crisis die de wereld schokte. De twee grootste hypotheekgiganten ter wereld (Fannie Mae & Freddie Mac) faalden, de grootste verzekeringsmaatschappij van de VS en de grootste spaarbank stortten beiden in, geldmarkten liepen vast, investeringsbanken brokkelden af en de aandelenmarkt viel 777 punten (de grootste val ooit) in één dag. Zoals Andrew in zijn mailing schreef: "De depressie is begonnen".

Maar wat kunnen we nu verwachten? Hoe kunnen we overleven wat er nu gebeurd? En wat heeft God profetisch over de periode gezegd waar we nu in terecht gaan komen? Deze vragen, en meer, wordt in dit verhelderende boek besproken. Een 'must' voor deze spannende tijden.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Andrew Strom
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.

Reviews

Overleef de depressie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!