De Vrouwe van het Meer (Paperback)

De Vrouwe van het Meer is de vijfde Witcher-roman van Andrzej Sapkowski over hekser Geralt van Rivia.
Andrzej Sapkowski
€ 20,99
Niet op voorraad
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De Vrouwe van het Meer

De Vrouwe van het Meer is de vijfde Witcher-roman van Andrzej Sapkowski over hekser Geralt van Rivia. Zijn verhaal begon in de bundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid, en ging daarna verder in Het Bloed van de Elfen, De Jaren van Verachting, De Vuurdoop en De Zwaluwentoren.

Als Ciri in een vreemde wereld de jonge ridder Galahad en de Vrouwe van het Meer aantreft, besluit ze hun haar verhaal te vertellen.De oorlog die woedt heeft ondertussen zijn hoogtepunt bereikt als ook de gevaarlijke magiër Vilgefortz zich in de strijd gooit. In het gevecht dat volgt verliezen velen van Geralts kameraden hun leven. En er dreigt nieuw gevaar. Emhyr, de keizer van Nilfgaard, wordt door dezelfde profetie geleid die ook Vilgefortz en Ciri volgen. En hoewel hij in het bezit is van een overweldigend leger, schrikt Emhyr ervoor terug zijn plan door te zetten als hij wordt geconfronteerd met Geralt en Ciri. Vooral als blijkt dat hij meer gemeen heeft met Ciri dan met de oude profetie.

Auteur Andrzej Sapkowski
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Andrzej Sapkowski
Pagina's 448
Druk 1
Imprint Luitingh Sijthoff Fantasy
Uitvoering Paperback
Publisher name Luitingh-Sijthoff
ISBN 9789024570355
Verschijningsdatum 23 sep. 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen