Voetzool- en handmassage (Paperback)

Anika Bergson , Vladimir Tuchack
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Voetzool- en handmassage
reflexzonetherapie


Reflexzone-massage is een prettige en makkelijk te leren methode om pijn te verlichten, ziekten te beteugelen, spanningen te verminderen en gezondheid te herstellen en te bewaren. Op onze handen zowel als op onze voeten zijn alle organen gelokaliseerd; de auteurs geven duidelijk aan waar de specifieke drukpunten zich bevinden, hoe deze behandeld moeten worden en beschrijven diverse massagetechnieken. Er worden veel verschillende klachten behandeld: astma, rugklachten, bloeddruk, moeheid en depressie, hoofdpijn, infecties, zenuwachtigheid en veel andere kwalen uit de dagelijkse praktijk. Zij zijn door de alfabetische volgorde eenvoudig te vinden en met behulp van deze methode dikwijls snel op te lossen. Hierbij zijn de duidelijke illustraties een belangrijk hulpmiddel.

'Het enige juiste dat gezegd kan worden is, dat de nauwkeurige toepassing van de in dit boekje beschreven technieken verlichting kan brengen van schadelijke spanningen en andere gevaarlijke psychosomatische factoren. Waar dit, plus de verlichting van pijn, is bereikt, zijn we op weg naar beterschap en overwinning van de ziekte.'

Dit is een echt doe-het-zelfboek. Reflexzonetherapie kan op geen enkele wijze nadelig werken. Als ze correct worden toegepast, kunnen ze wonderbaarlijk effectief zijn.

Voetzool- en handmassage (Paperback) Auteur Anika Bergson Voetzool- en handmassage (Paperback) Auteur Vladimir Tuchack
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Anika Bergson, Vladimir Tuchack
Pagina's 127
Druk 12
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020204407
Verschijningsdatum 13 okt. 2010
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen