Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Eenzaamheid overwinnen (Paperback)

Het beste advies van een psycholoog

Anna Bennich | Nederlands | 192 pagina's
22,90

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Er wordt zelden over gesproken, maar velen van ons voelen zich eenzaam. Sommigen noemen het zelfs een van de meest verspreide ziekten van onze tijd. Eenzaam zijn kan een gebrek aan sociale context zijn of het gevoel niet gezien, verbonden en geliefd te worden door de mensen om je heen.

In onze individualistische maatschappij betalen we de rekening met stress, eenzaamheid en leegte. Ondertussen heeft noch de maatschappij, noch het individu de oplossing voor het probleem. Hoe kom je aan nieuwe vrienden? Hoe leef je met iemand, in plaats van naast hem? Hoe kan men dapper genoeg zijn om de kleine stappen te zetten naar een nieuw leven met een groter gevoel van inclusie? Eenzaamheid overwinnen biedt concrete methoden en leidt de lezer met een warme en stevige greep door de doolhof van het sociale leven.

Anna Bennich is gediplomeerd psycholoog en geregistreerd psychotherapeut. Zij werkt sinds 2005 met cliënten met stressgerelateerde problemen en depressies, maar ook met relatietherapie en leiderschapstraining. Ze is een regelmatige gast op televisie en radio.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anna Bennich
  • Vertaler(s)Marit Kramer, Mattijs Warbroek
  • Uitgeverij20 Leafdesdichten BV Bornmeer
  • ImprintUitgeverij Noordboek

Reviews

Eenzaamheid overwinnen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!