Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wake voor een onbekende (E-book)

Anna Hope | Nederlands | 227 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Wake voor een onbekende is het aangrijpende verhaal van drie onvergetelijke vrouwen die niet vochten, maar toch gewond raakten.

Hettie, Evelyn en Ada proberen hun verdriet na de Eerste Wereldoorlog ieder op hun eigen manier een plek te geven. Dan wordt in een reis van vijf dagen het lichaam van de Onbekende Soldaat van de Franse slagvelden naar de erebegraafplaats in Engeland gebracht.

De oorlog is voorbij en het leven lijkt verder te gaan, maar in deze vijf dagen staat iedereen stil bij de emotionele herinneringen aan de allesverwoestende tragedie en vooral aan de dierbaren die achterbleven in de oorlog. Het leven van de jonge Hettie Burns wordt getekend door haar getraumatiseerde broer en verbitterde moeder. De dertigjarige Evelyn Montfort verloor haar verloofde in de oorlog en kan haar broer, die wel van het front terugkeerde, niet meer onder ogen komen. Ada Hart wordt nog dagelijks gekweld door herinneringen aan haar overleden zoon.

Kunnen de drie vrouwen zich verzoenen met hun tragische lot of zullen de pijnlijke gevolgen van de oorlog voor eeuwig bij hen blijven?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anna Hope
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

Wake voor een onbekende (E-book)
Schrijf als eerste een review!