Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De strijd om de Zuidpool (Paperback)

Anneke Blankemeijer-Jansen | Nederlands | 170 pagina's
Kies je product:
16,97

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Rob is met zijn ouders en broertje Lars op vakantie in Londen. Tijdens een rondwandeling ziet hij het standbeeld van de beroemde ontdekkingsreiziger Robert Scott. Het maakt veel indruk op hem. Later die dag ontmoet hij in een park twee oude mannen die aan het ruziën zijn bij het beeldje van Peter Pan. Rob wil weglopen, maar dan roepen ze hem bij zijn naam en vragen om hulp. Rob zegt 'ja' en belandt in een race tegen de tijd. Het avontuur brengt hem kriskras door de stad en ver daar buiten naar de koude en ijzige streken van Antarctica.

Anneke Blankemeijer-Jansen (1968) is dol op schrijven en leest graag over geschiedenis en beroemde personen. Ze bezoekt graag de plaatsen waar die verhalen zich afspelen. Voor De strijd om de Zuidpool is ze vaak naar Engeland geweest om musea en tentoonstellingen te bezoeken. Ook is ze twee keer over de Noordzee naar Londen gezeild op de driemaster De Oosterschelde.

Anneke is afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en de Katholieke Pabo in Zwolle. Ze werkt als invalleerkracht bij diverse basisscholen in de gemeenten Hardenberg en Coevorden.

Coverfoto en coverontwerp: Rolf Blankemeijer

Foto's: Anneke en Rolf Blankemeijer

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anneke Blankemeijer-Jansen
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintUitgeverij Heijink

Reviews

De strijd om de Zuidpool (Paperback)
Schrijf als eerste een review!