Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn (Hardcover)

Annemarie van Heijningen-Steenbergen
€ 14,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn
belevenissen van een niet-perfecte moeder
In korte verhalen neemt Annemarie met veel vaart en humor haar moederschap onder de loep. Met een flinke dosis zelfspot beschrijft ze de meest bijzondere, genante en leerzame situaties waarin ze met haar kinderen belandt, terwijl ze haar best doet om een goede moeder te zijn.
Deze bundel bevat columns die al eerder verschenen zijn én veel nieuw materiaal.

'Ik ben een fan van Annemarie geworden, omdat ze op zo'n herkenbare, grappige, ontroerende, eerlijke en heerlijke manier over haar moeder-zijn vertelt. Wat een schrijfster! Een aanrader voor alle moeders én oma's.' - Elly Zuiderveld-Nieman

'Ik hoop dat vele opvoeders zich glimlachend willen laten scherpen door dit prachtige boek!' - Wietske Noordzij, coördinator Chris

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977), getrouwd en moeder van drie kinderen, is schrijfster en columnist. Ze publiceerde een jaar lang op de website van 'Margriet' en schrijft momenteel in 'Visie' en in het 'Reformatorisch Dagblad'.
Auteur Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Pagina's 144
Druk 1
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789023920960
Verschijningsdatum 23 jul. 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen