Over je grenzen gaan (Paperback)

Met het Ankertje Over je grenzen gaan leer je juist grenzen stellen en nee zeggen. Zo blijf je dichter bij jezelf en kun je gelukkiger zijn.

Annemiek Nieborg-van den Ban
Inkijkexemplaar
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Over je grenzen gaan
van ja-knikken naar nee-zeggen

‘Over je grenzen gaan. Van ja-knikken naar nee-zeggen’, het klinkt als vanzelfsprekend, maar in een maatschappij die grenzeloos aanvoelt en waarin de enige constante verandering is, blijkt dit een stuk lastiger. In dit Ankertje wordt gekeken naar de mechanismen achter grensoverschrijdend gedrag, de rol van social media, de gevolgen van grenzeloosheid, maar ook de winst van grenzen stellen. Daarnaast worden er handvatten aangereikt die helpen om dichterbij jezelf te komen en inzicht geven in datgene dat je nodig hebt om je goed te voelen met als doel meer grip op gedachten en gedragspatronen die leiden tot grenzeloos ‘ja’ zeggen. Zo kun je leren om grenzen te stellen en behouden zonder in conflict te komen met jezelf en de ander.

Over je grenzen gaan (Paperback) Auteur Annemiek Nieborg-van den Ban
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Annemiek Nieborg-van den Ban
Pagina's 122
Druk 1
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020211535
Verschijningsdatum 17 mrt. 2015
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen