Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ankertjes 371 - Over je grenzen gaan (Paperback)

van ja-knikken naar nee-zeggen

Blijf dichter bij jezelf en word gelukkiger door je grenzen te leren stellen en nee te zeggen, dankzij het Ankertje Over je grenzen gaan.

Annemiek Nieborg-van den Ban | Nederlands | 122 pagina's
Kies je product:
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

'Over je grenzen gaan. Van ja-knikken naar nee-zeggen', het klinkt als vanzelfsprekend, maar in een maatschappij die grenzeloos aanvoelt en waarin de enige constante verandering is, blijkt dit een stuk lastiger. Menigeen raakt verstrikt tussen wat moet en wat wenselijk is en verliest zich zelf daarbij uit het oog. We gaan allemaal om verschillende redenen wel eens over onze grenzen heen om de ander tegemoet te komen. Zolang dit grens overschrijden meer uitzondering dan regel is, zal dit weinig consequenties hebben voor ons welbevinden. Echter als ons grenzeloos 'ja' zeggen een vast patroon wordt dan betalen we hiervoor op de langere termijn een forse prijs in de vorm van toenemende onvrede, stress, verlies aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, burn-out en uiteindelijk depressie.

In dit Ankertje wordt gekeken naar de mechanismen achter grensoverschrijdend gedrag, de rol van social media, de gevolgen van grenzeloosheid, maar ook de winst van grenzen stellen. Daarnaast worden er handvatten aangereikt die helpen om dichterbij jezelf te komen en inzicht geven in datgene dat je nodig hebt om je goed te voelen met als doel meer grip op gedachten en gedragspatronen die leiden tot grenzeloos 'ja' zeggen. Zo kun je leren om grenzen te stellen en behouden zonder in conflict te komen met jezelf en de ander.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Annemiek Nieborg-van den Ban
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Over je grenzen gaan (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Ankertjes