Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789022333662_front_cover
1 / 1

Superbuikgevoel (Paperback)

Anntje Peeters | Nederlands | 192 pagina's
Kies je product:
€ 18,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Opstaan met een platte buik, maar aan het einde van de dag rond je taille een kledingmaat groter nodig hebben. Voor veel mensen, in het bijzonder vrouwen, is het helaas herkenbaar.

Een chronisch slechte spijsvertering leidt tot een opgeblazen gevoel, een verkrampte buik en zure oprispingen. Maar wist je dat het ook voedsel intoleranties kan uitlokken? En dat je spijsvertering voor een groot stuk bepaalt hoe gezond, fit en mentaal veerkrachtig je bent? Dit boek laat je zien hoe je je spijsverteringsklachten onder controle krijgt met simpele aanpassingen, zodat je eindelijk weer dat superbuikgevoel hebt.

'SuperBUIKgevoel' is voor jou als je het beu bent om elke avond opnieuw af te rekenen met vermoeidheid en een opgeblazen, pijnlijke buik. Als je er genoeg van hebt om beperkt te zijn in je voedingskeuze, omdat je zoveel voedingsmiddelen niet lijkt te verdragen. Als je wilt leren hoe spijsverteringsproblemen en voedingsintoleranties ontstaan en hoe je ze kunt aanpakken. Als je je eetbuien onder controle wilt krijgen, zodat je je weer super voelt in plaats van lusteloos en opgezwollen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anntje Peeters
  • FotograafFrank Croes, Elke Elsen
  • UitgeverijStandaard Uitgeverij - Algemeen
  • ImprintM-books

Reviews

Superbuikgevoel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!