Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Werkboek chakra yoga (E-book)

Anodea Judith | Nederlands | 477 pagina's
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Werkboek chakra yoga' is een toegankelijk boek voor iedere beginnende en halfgevorderde yogi die de chakra's wil verkennen aan de hand van specifieke oefeningen. Gevorderde beoefenaars kunnen het boek gebruiken om bekende houdingen vanuit een nieuw chakraperspectief te benaderen.

De oefeningen in 'Werkboek chakra yoga' zijn geordend op basis van de chakra's. Auteur Anodea Judith zet stap voor stap uiteen hoe je je yogabeoefening op de chakra's kunt richten om je subtiele energie in beweging te krijgen. Elk chakrahoofdstuk begint met een uitleg van de belangrijkste eigenschappen van het chakra en eindigt met een serie oefeningen die je kunt doen om dit chakra te stimuleren.

In de eerste hoofdstukken van 'Werkboek chakra yoga' legt auteur Anodea Judith uit wat chakra-yoga precies inhoudt. De volgende hoofdstukken focussen zich elk op een van de zeven chakra's, met daarin een meditatie om de subtiele energie van die chakra waar te nemen, voordat verder wordt gegaan met de fysieke yogahoudingen. Aan het einde van elk hoofdstuk is een overzicht van alle houdingen opgenomen.

Anodea Judith heeft een graad in de klinische psychologie en volgde opleidingen in onder andere bio-energetica, psychotherapie, traumaverwerking, yogatherapie, acupressuur en sjamanisme. Ze schreef zes boeken over het chakrasysteem.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anodea Judith
  • Vertaler(s)Henk Moerdijk
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintAltamira

Reviews

Werkboek chakra yoga (E-book)
Schrijf als eerste een review!