Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789490322106_front_cover
1 / 2

Architectuur bedrijven Business Park Nieuw-Vennep Zuid (Hardback)

40,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Architectuur bedrijven. Business Park Nieuw-Vennep Zuid gaat in op de betekenis van de architectuur en stedenbouw van de Nederlandse bedrijventerreinen voor het landschap; het meervoudig ruimtegebruik bij bedrijventerreinen en bij Nieuw-Vennep Zuid in het bijzonder.

Deze publicatie toont dat een bedrijventerrein niet alleen een hoog architectonisch en stedenbouwkundig niveau kan bereiken, maar ook op het gebied van veiligheid en sociale acceptatie kan slagen. Nieuw-Vennep Zuid is recentelijk al op landelijk niveau onderscheiden en zal binnenkort geheel voltooid zijn. Aanleiding voor het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol om het park, de bedrijven, de architecten en de bij de aanleg en planning betrokken personen in de vorm van een bijzondere publicatie te portretteren.

In deze publicatie, een co-uitgave van Jap Sam Books en het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol, onder redactie van Johanna Günther, zijn tekstbijdragen opgenomen van Henk Pouw, Bernard Hulsman, Mathias Lehner, Peter De Bois, Jacinta Simons en beeldessays van fotografen Huub van 't Pad Bosch en Kees van der Veer. Tevens bevat deze publicatie een overzicht van circa zestig projectpresentaties.

Specificaties

Betrokkenen

  • Vertaler(s)Andrea Huisman
  • UitgeverijJap Sam Books

Reviews

Architectuur bedrijven Business Park Nieuw-Vennep Zuid (Hardback)
Schrijf als eerste een review!