Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Product modelleren met SolidWorks (Paperback)

Arnoud Breedveld | Nederlands | 420 pagina's
59,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit product bestaat uit een boek inclusief website met hierop o.a. het online boek.

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D-CAD programma. Door het grote gebruiksgemak onderscheidt SolidWorks zich van vele andere CAD programma’s en is de meest gebruikte ontwerpsoftware in het onderwijs. Jaarlijkse updates, en vele plug-ins voor talloze specifieke toepassingen, hebben het inmiddels tot een van de meest uitgebreide en veelzijdige CAD programma’s op de markt gemaakt.

Met ‘Productmodelleren met SolidWorks’ vindt de beginnende student snel (zelfstandig) zijn weg in het programma, terwijl de gevorderde student het boek als een naslagwerk kan gebruiken. Aan de hand van geleide oefeningen wordt kennis gemaakt met een onderwerp, daarna is er voor elk onderwerp meer verdieping zodat de student de principes van het programma echt doorgrondt. Na elk hoofdstuk zijn er (online) oefeningen waarmee de stof in de praktijk gebracht kan worden en de vaardigheid van de student wordt vergroot.

Na het doornemen van dit boek is een gebruiker in staat om een samengesteld product van behoorlijke complexiteit zo te modelleren dat de ‘design intent’ in het model is vastgelegd. De student weet hoe externe relaties in het model gebruikt kunnen worden, hoe ontwerpvarianten gemaakt kunnen worden en hoe foutmeldingen in het model opgelost kunnen worden.

De nieuwe druk van dit populaire Nederlandstalige naslagwerk en leerboek is geheel herzien en bijgewerkt voor SolidWorks 2021. Deze editie is in kleur uitgevoerd en bevat vele illustraties. Het aantal oefeningen na elk hoofdstuk is uitgebreid. Naast de algemene onderwerpen die in het boek behandeld worden, zijn er online nog enkele hoofdstukken te vinden over specifieke onderwerpen, zoals het modelleren van metalen onderdelen (sheetmetal, weldments, lassen), kunststof onderdelen en dubbelgekromde vormen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Arnoud Breedveld
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Product modelleren met SolidWorks (Paperback)
Schrijf als eerste een review!