Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461644770_front_cover
1 / 1

Muziekscheurkaender (Kalender)

Arthur Jaschke | Nederlands | 640 pagina's
€ 14,99
Helaas, dit boek is uitverkochtDeze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant.

GEZOND MET MUZIEK: EEN DAGELIJKSE DOSIS VITAMINES OM GEESTELIJK FIT TE BLIJVEN

Er is niets wat onze hersenen zo goed stimuleert, ontwikkelt en scherp houdt als muziek. Uiteenlopende gebieden worden met elkaar verbonden: de thalamus die berichten doorstuurt, de hippocampus waar alles opgeslagen wordt als op een harde schijf, de frontale kwab die belangrijk is voor onze motoriek.

Deze kalender is een dagelijkse inspiratiebron voor iedereen die van muziek houdt. Ze bevat een schat aan anekdotes, wetenswaardigheden uit de geschiedenis van alle soorten muziek, van pop, jazz en rock tot klassiek en wereldmuziek, maar ook oefeningen en praktische aanwijzingen om het luisteren, spelen, zingen, dansen en improviseren nieuwe impulsen te geven. Met deze kalender houdt u uw muzikale gezondheid op peil!

Artur C. Jaschke werd opgeleid als drummer en bassist, en is momenteel verbonden aan de VU als onderzoeker Klinische Neuromusicologie. Tevens is hij medeorganisator van het Brainwave-festival.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Arthur Jaschke
  • UitgeverijGennep B.V., Uitgeverij Van
  • ImprintGennep B.V., Uitgeverij Van

Reviews

Muziekscheurkaender (Kalender)
Schrijf als eerste een review!