Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789058983381_front_cover
1 / 1

Artsen met verstand van zaken (Hardback)

50,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In deze tweede, geheel herziene, druk van Artsen met verstand van zaken worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de zakelijke en organisatorische aspecten van het zorgsysteem belicht. Door de COVID-19-pandemie is het belang van de zorg als systeem en de maatschappelijke waarde van medisch leiderschap nog evidenter geworden. De invloed van zorgverzekeraars, disruptieve veranderingen en oplopende kosten van zorg blijven echter onverminderd onderwerp van discussie.

Dit boek biedt u de informatie om een gedegen kennis over het zorgsysteem op te bouwen. Het laat zien hoe geldstromen lopen, geeft een rolbeschrijving van de stakeholders en hoe de dynamiek is tussen deze verschillende partijen. Nieuwe ontwikkelingen en toekomstvisies op de zorg worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van zorgmedewerkers.

Tussen de basishoofdstukken door kunt u voorbeelden lezen van artsen die u zijn voorgegaan. Deze ervaringsdeskundigen hebben zich ontwikkeld in het medisch leiderschap en hun ideeën over de organisatie van zorg in de praktijk gebracht. Het vergt een lange carrière om de finesses van organisatie van zorg te leren. Dit boek is een short cut naar deze inzichten. Het heeft als doel u te helpen ontwikkelen tot arts met verstand van zaken.

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintTijdstroom, Uitgeverij De

Reviews

Artsen met verstand van zaken (Hardback)
Schrijf als eerste een review!