Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789025771362_front_cover
1 / 2

Pip en Posy - Pip en Posy en het nieuwe vriendje (Paperback)

Axel Scheffler | Nederlands | 32 pagina's
10,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Pip en Posy gaan naar het strand. Als Posy een dutje doet, maakt Pip een nieuw vriendje. Daardoor voelt Posy zich erg alleen. Totdat ze met z'n drieën een ijsje gaan halen en er iets verrassends gebeurt. Want echte vrienden laten je nooit in de steek. 'Pip en Posy en het nieuwe vriendje' is een lief verhaaltje voor peuters over nieuwe vriendjes maken, jaloers zijn en echte vriendschap.

Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. In elk deel van de populaire reeks, die ook al op tv te zien is als animatieserie, staat een ander thema centraal. Het aandoenlijke duo komt uit de pen van de bekende Gruffalo-illustrator Axel Scheffler, wiens prentenboeken in meer dan 30 landen worden uitgegeven. Voor Pip en Posy geldt: één keer voorlezen is niet genoeg - en maar één deel ook niet.

Dit gebonden kartonboekje van 'Pip en Posy en het nieuwe vriendje' is door de stevige uitvoering goed bestand tegen grijpgrage peuterhandjes. Het compactere formaat zorgt voor een nóg hoger oppakgehalte. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Axel Scheffler
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Pip en Posy en het nieuwe vriendje (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Pip en Posy