Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De understudy (E-book)

De understudy van Sophie Hannah, BA Paris, Clare Mackintosh en Holly Brown is een razendsnelle psychologische thriller over verraad en moeders die als leeuwinnen hun dochters beschermen.

B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown, Sophie Hannah | Nederlands
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Hoe ver zou je gaan om je dochter te beschermen? vragen auteurs Sophie Hannah, BA Paris, Clare Mackintosh en Holly Brown zich af in De understudy.

Carolyn, Bronnie, Elise en Kendall zijn de moeders van vier meiden op de Orla Flynn Academy, een beroemde maar competitieve toneelschool. Hun dochters zijn elkaars beste vriendinnen. Alles wordt anders met de komst van een nieuw meisje, Imogen Curwood. Vanaf dag één vinden er gruwelijke incidenten plaats op school en de moeders vragen zich af of hun dochters nog wel veilig zijn. Ze richten hun pijlen op Imogen, maar is zij wel de schuldige? Als een van de meiden ternauwernood ontsnapt aan de dood en Imogen een waterdicht alibi heeft, zijn de moeders vastbesloten de waarheid boven tafel te krijgen. Maar blijft dat zo als ze daarvoor hun eigen geheimen moeten prijsgeven?

De understudy is een razendsnelle psychologische thriller van een bestsellerteam bestaande uit Sophie Hannah, BA Paris, Clare Mackintosh en Holly Brown, over geheimen, verraad en moeders die als leeuwinnen hun dochters beschermen, koste wat het kost…

‘Vlijmscherp, sluw en mooi door elkaar verweven, net als tienervriendschappen zelf. Overtuigend!’ – The Guardian

‘Een geweldige thriller van vier topschrijvers. Ik zie nu al uit naar een nieuwe thriller van dit team.’ – onemorechapter.org

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown, Sophie Hannah
  • Vertaler(s)Ireen Niessen
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

De understudy (E-book)
Schrijf als eerste een review!