De Cock en de dood van een engel (Paperback)

Is de opvang en steun die heilsoldate Betty, bijgenaamd ‘De engel van Amsterdam’,  bood aan junks en daklozen haar noodlottig geworden? De Cock onderzoekt haar dood in een koud en glad Amsterdam.

€ 10,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De Cock en de dood van een engel

De Cock en de dood van een engel is deel 73 in de succesvolle reeks met Baantjer-boeken. 

Het sneeuwt en de oude Amsterdamse binnenstad bereidt zich voor op kou en gladheid. De Cock (met ceeooceekaa) is er al niet dol op en hij wordt ook nog eens opgeschrikt door het vreselijke bericht dat het levenloze lichaam van heilsoldate Betty Wijn is aangetroffen. Ondanks de waarschuwingen van haar collega’s, en vooral haar ex-verloofde die ook in het Leger dient, zat Betty diep in het wereldje van junks en daklozen. Zij noemden haar ‘De Engel van Amsterdam’ die hen opvang en steun bood, ook als ze waren weggestuurd door alle andere instanties. Is dat haar noodlottig geworden? De Cock, die Betty persoonlijk kende, verdiept zich in de zaak. Als er niet lang daarna nog een dode valt begrijpt hij dat de zaak nog complexer is dan hij in eerste instantie al dacht.

Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 142
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026134579
Verschijningsdatum 17 sep. 2013
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen