De Cock en de moord in het circus (Paperback)

Clown Grimaldo is dood aangetroffen in zijn wagen. De Cock onderzoekt de moord en ontdekt dat het circus niet alleen een wereld is van glitter en klatergoud, maar ook van jaloezie en achterdocht.

€ 10,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De Cock en de moord in het circus

De Cock heeft met zijn vrouw een avondvoorstelling van Circus Kramsky bijgewoond. Hij denkt met genoegen terug aan vroeger, want als jochie genoot hij al wanneer het circus in de stad was. Het was ook nu weer een prachtige show met veel spektakel. Maar wanneer hij met zijn vrouw op het punt staat het terrein te verlaten, krijgt de avond een andere wending: hij krijgt te horen dat de beroemde clown Grimaldo dood is aangetroffen in zijn woonwagen. 

De Cock (met ceeooceekaa) kan meteen aan de slag... Hij constateert al snel dat Grimaldo is vermoord. Hoe meer hij in de zaak duikt, hoe meer hij ontdekt dat het circus niet alleen een wereld is van glitter en klatergoud, maar ook een poel van jaloezie en achterdocht. Het kost De Cock dan ook de grootste moeite om ondanks alle emoties en oplaaiende circusvetes, de waarheid boven tafel te krijgen. 

De succesvolle ‘De Cock’-reeks wordt voortgezet met nieuwe delen geschreven naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer. A.C. Baantjer, de in 2010 overleden meester zelf, was altijd een groot fan van de tv-serie.

Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 142
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026133725
Verschijningsdatum 29 mrt. 2013
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen