De Cock en de rituele moord (E-book)

E-books kunnen alleen worden gelezen op uw computer, mobiel, tablet of daarvoor geschikte e-readers.

Wanneer in Amsterdam twee prostituees dood en verminkt gevonden worden, vermoedt De Cock dat er een seriemoordenaar aan het werk is. Het onderzoek brengt hem in het Amsterdamse prostitutiecircuit.

€ 7,99
Gemakkelijk downloadbaar
Thuiswinkel waarborgGeen verzendkosten op e-booksVeilig bestellen en afrekenen
De Cock en de rituele moord
Deel 74 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de rituele moord', met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Kort na elkaar worden er twee vermoorde prostituees op verschillende plekken in Amsterdam gevonden. Tot grote ontzetting van De Cock zijn de meisjes na hun dood ritueel verminkt. Is hier een gestoorde seriemoordenaar aan het werk? Tijdens zijn onderzoek naar deze moorden komt De Cock (met ceeooceekaa) terecht in het Amsterdamse prostitutiecircuit en wordt hij geconfronteerd met een vrouw, met wie hij zelf een verleden heeft. Maar dat is niet eens zijn grootste persoonlijke sores, want die komt van hogerhand. Buitendam deelt De Cock mee dat hij met pensioen mag, een bericht dat grote gevolgen heeft voor De Cocks zelfvertrouwen en voor zijn humeur...

> A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.
Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 141
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering E-book
Bestandstype ePub2
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026135842
Verschijningsdatum 18 feb. 2014
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen