De Cock en het lijk aan de Amstel (Paperback)

De leider van een Amsterdamse volkspartij wordt vermoord. Is er een relatie met een roofmoord een paar dagen eerder? Voor De Cock een van de moeilijkste zaken ooit, een die draait om geld en macht.

€ 10,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De Cock en het lijk aan de Amstel

De Cock en het lijk aan de Amstel is deel 75 in de populaire Baantjer-reeks. Piet Römer vertolkte jarenlang de rol van De Cock, die met zijn collega's vanuit het bureau in de Warmoesstraat de zaken oplost.

Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock vraagt zich af wat de werkloze en alcoholverslaafde journalist op die plek te zoeken had. Volgens een getuige had hij daar een afspraak. Maar met wie? De zaak wordt er niet eenvoudiger op als de getuige de volgende dag een poging doet zich van het leven te benemen. 

Dan wordt de populaire voorman van een Amsterdamse volkspartij dood aangetroffen. 

Het is al snel duidelijk dat hij is vermoord en omdat men bang is voor politieke ophef wordt deze zaak De Cock uit handen genomen. Maar die ontdekt een verband tussen de twee moorden en daarmee belandt hij in een van de ingewikkeldste zaken uit zijn carrière.

Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 160
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026135859
Verschijningsdatum 16 dec. 2014
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen