Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Alleen (E-book)

Julie Meskens verdwijnt op een zonnige dag uit haar appartement. Ze is zwanger. Niemand weet wat er met haar is gebeurd, en de klok tikt.

Barbara De Smedt | Nederlands | 340 pagina's
Kies je product:
10,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Een eeuwenoude vloek teistert al sinds de middeleeuwen de Oostenrijkse vallei waar Magda woont. Tijdens de carnavalsweek verdwijnen er kinderen, die volgens de legende door een berggeest worden ontvoerd en nooit meer terugkeren. Als Magda's broertje Tobias spoorloos verdwijnt, gaat ze op zoek naar een manier om hem te redden. Jaren geleden is de tweelingbroer van haar vader ook op mysterieuze wijze verdwenen en Magda weigert zich erbij neer te leggen dat de vloek voor de tweede keer haar familie treft.

Om Tobias te redden, moet ze echter sluimerende krachten aanspreken die ze sinds haar vroege jeugd heeft weggestopt. Het hele dorp gelooft dat ze een heks is... en Magda vreest dat de dorpelingen gelijk hebben. Kan ze haar talenten aanwenden om Tobias te redden? En waarom krijgt ze steeds vaker nachtmerries over een heks die in 1586 in de vallei op de brandstapel is beland?

Mijn hart van ijs is een modern sprookje over familie, vriendschap en liefde.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Barbara De Smedt
  • UitgeverijBizzyby VOF
  • ImprintHamley Books

Reviews

Alleen (E-book)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een verrassend goede, spannende en sterke thriller. De personages zijn enorm goed neergezet en ze heeft ook echt de psychologie achter de personages meegenomen. Het een ijzersterk verhaal! Aanrader!

Kim Coenen op 18 nov 2023