Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Diner (Hardback)

Een jaar samen aan tafel

Barbara Serulus, Johanna Goyvaerts | Nederlands | 240 pagina's
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In DINER spat het plezier van samen eten en koken voor de mensen die je graag ziet van elke pagina. Elk hoofdstuk geeft je inspiratie voor een volledig diner, van aperitief tot dessert.

Het boek staat vol indrukwekkend lekkere gerechten waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan en tips om zoveel mogelijk kookwerk te doen voor de gasten arriveren.

De focus ligt op seizoensgebonden en lokale producten. Groenten spelen de hoofdrol, maar er is ook plaats voor boter, vis, vlees en andere bourgondische geneugten.

Voor dit boek bundelen culinair journalisten Johanna Goyvaerts en Barbara Serulus(De Standaard Magazine en Weekend Knack) hun krachten met Tine Lejeune (ontbijt- en lunchbar Tinsel in Antwerpen). Samen brengen

ze in meer dan 100 recepten verslag van een jaar lang koken voor vrienden en familie. De ene keer laden ze hun boodschappentas vol bij de visboer en laten de vruchten van de Noordzee schitteren op het bord, de andere

keer gaan ze voor een volledig plantaardig menu en tijdens de feestdagen brengen ze een ode aan de spuitzak met zelfgebakken soezen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Barbara Serulus, Johanna Goyvaerts
  • FotograafTine Lejeune
  • UitgeverijLuster Uitgeverij

Reviews

Diner (Hardback)
Schrijf als eerste een review!