Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Groeimindset (Paperback)

Kom los van je vastgeroeste overtuigingen en ontwikkel je talent

Met meer rust, plezier en vertrouwen in het leven staan. Wie wil dat nou niet? Een groeimindset legt hiervoor een goede basis, of het nu om werk, sport of privé gaat.

Bart Heuvingh, Tim Koning | Nederlands | 248 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Alles lijkt tegenwoordig te draaien om prestaties. Daardoor voel je je al snel een mislukking als het even niet goed gaat en kun je gedemotiveerd raken. Maar ook als je wél het label ‘talent’ krijgt, kun je vastlopen. Je staat voortdurend onder druk om jezelf te bewijzen en durft geen fouten te maken. Je zit dan vast in een statische mindset; vergelijk het met een hand die gesloten is tot een vuist.

Sportpsychologen Bart Heuvingh en Tim Koning helpen je om die hand te openen en te leven vanuit een groeimindset. Met de 3 fundamenten, 5 checks en 7 principes in dit boek leer je om anders te kijken naar je prestaties en te vertrouwen op je eigen leervermogen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bart Heuvingh, Tim Koning
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

Groeimindset (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een super toegankelijk, helder, leerzaam en goed boek om op een leuke wijze aan je groeimindset te werken. Bart en Tim brengen hun verhaal met zoveel enthousiasme dat je niet anders wil dan leren!

Kim Coenen op 6 okt 2023