De stilte (Paperback)

BAVO DHOOGE
€ 19,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bij een wetenschappelijk experiment drie weken lang geen suiker gebruikt, zo kickt Bach af van overbodige woorden. Hij zoekt de verdere betekenis van zijn leven in de introspectieve en individuele stilte. Wat daaruit voortvloeit is de stem van de ex-schrijver die de Stilte als hoofdpersonage laat opdraven in de droom in zijn hoofd. Bach bedenkt een verhaal van een algemene stilte in een wereld waar iedereen en alles muisstil is.
In het tweede deel ontwaakt een man, Bruno D'Onofrio, op een dag uit een coma. Hij komt erachter dat hij na twintig jaar in stilzwijgen te hebben gelegen niet meer kan spreken. Maar dat is niet zo erg, want, zo blijkt, ook de rest van de wereld spreekt niet meer. Volledig vervreemd en hulpeloos zoekt Bruno naar een mogelijke verklaring, tot een jonge vrouw hem de hand reikt en bevrijdt. Zij maakt deel uit van een undergroundbeweging die in stilte wel spreekt. Geleidelijk aan komt Bruno achter de waarheid, waarom hij in coma is geraakt en waar de stilte ooit werd geboren...

Bavo Dhooge (1973) heeft al bijna 100 S-boeken geschreven, in de meest uiteenlopende genres. Het eerste deel van zijn Styx-trilogie, die verfilmd wordt door Eyeworks, is afgelopen herfst verschenen in de VS, bij Simon & Schuster, en krijgt laaiend enthousiaste recensies. Meer info: ww.bavodhooge.be.

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/de-stilte
De stilte (Paperback) Auteur BAVO DHOOGE
Meer informatie
Meer informatie
Auteur BAVO DHOOGE
Druk 1
Imprint Houtekiet
Uitvoering Paperback
Publisher name Linkeroever Uitgevers NV
ISBN 9789089244680
Verschijningsdatum 7 mei 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen